Bedrijf

Rudolf Vermeulen Bonbons

Leerbedrijf ID 100185969
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Vervaardiging van chocolade en suikerwerk

RV
Rudolf Vermeulen Bonbons

Werken en leren

Handig om te weten

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • RV

    Rudi Vermeulen

Wij mogen opleiden tot:

Vakbekwaam medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25703
Erkenningsdatum 14 april 2023
Niveau 3

B1-K1

Voert verswerkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen

B1-K2

Verleent service aan de klant

  • B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie

B1-K3

Bewaakt voorraad versproducten

  • B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten

P2-K1

Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)

  • P2-K1-W1Plant de werkzaamheden
  • P2-K1-W2Coördineert het versverwerkingsproces

P2-K2

Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid

  • P2-K2-W1Ondersteunt bij het analyseren van de markt
  • P2-K2-W2Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22244
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22245
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23166
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23288
  • Vakbekwaam medewerker vers

    Opleidingscode 25425
  • Voedsel, natuur en leefomgeving

    Opleidingscode 79160
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 91630
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager)

    Opleidingscode 91633
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist)

    Opleidingscode 91634
  • Chef slagerij

    Opleidingscode 91640
  • Medewerker slagerij

    Opleidingscode 91650
  • Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel)

    Opleidingscode 94740
  • Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt)

    Opleidingscode 94840
  • Leidinggevende vers (Chef vers)

    Opleidingscode 95600

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 5 september 2013
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Commercieel medewerker (Economie en administratie)

Opleidingscode 25874
Erkenningsdatum 7 november 2007
Niveau 3

B1-K1

Onderzoekt de customer journey

  • B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W2Analyseert de customer journey
  • B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
  • B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking

B1-K2

Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten

  • B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
  • B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
  • B1-K2-W3Voert webcare uit

P1-K1

Voert een commercieel traject uit

  • P1-K1-W1Bereidt een commercieel traject voor
  • P1-K1-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
  • P1-K1-W3Presenteert en profileert het commerciële aanbod van de onderneming
  • P1-K1-W4Voert een verkoopgesprek
  • P1-K1-W5Doet klanten een commercieel aanbod
  • P1-K1-W6Verzorgt het interne ordertraject
  • P1-K1-W7Voert aftersales uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Commercieel medewerker

    Opleidingscode 22164
  • Commercie

    Opleidingscode 23064
  • Commercie

    Opleidingscode 23354
  • Commercieel medewerker

    Opleidingscode 25134
  • Economie en administratie

    Opleidingscode 79090
  • Commercieel medewerker

    Opleidingscode 90110
  • Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst ECABO)

    Opleidingscode 90111
  • Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst KC Handel)

    Opleidingscode 90112
  • Commercieel medewerker (Commercieel medewerker buitendienst)

    Opleidingscode 90113
  • Commercieel medewerker 4 (Junior)

    Opleidingscode 93800

Medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25977
Erkenningsdatum 5 september 2013
Niveau 2

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P1-K1

Productieproces uitvoeren

  • P1-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P1-K1-W2Bedient productieapparatuur
  • P1-K1-W3Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Medewerker voeding en technologie

    Opleidingscode 25460
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Operator (Voedingsoperator)

    Opleidingscode 97380
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Junior manager groothandel (Economie en administratie)

Opleidingscode 25878
Erkenningsdatum 7 november 2007
Niveau 4

B1-K1

Onderzoekt de customer journey

  • B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W2Analyseert de customer journey
  • B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
  • B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking

B1-K2

Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten

  • B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
  • B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
  • B1-K2-W3Voert webcare uit

P5-K1

Geeft tactische input voor het vestigingsbeleid

  • P5-K1-W1Vertaalt trends en ontwikkelingen naar groeimogelijkheden voor de vestiging
  • P5-K1-W2Levert input voor een vestigingsplan
  • P5-K1-W3Bewaakt een omzet- en kostenplan
  • P5-K1-W4Presenteert en profileert de vestiging in netwerken

P5-K2

Coördineert operationele processen en werkzaamheden

  • P5-K2-W1Draagt bij aan het evalueren van het uitgevoerde vestigingsbeleid
  • P5-K2-W2Informeert collega's over trends, bedrijfsvoering en visie
  • P5-K2-W3Adviseert over de personeelsbehoefte
  • P5-K2-W4Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P5-K2-W5Coördineert de goederenstroom
  • P5-K2-W6Coacht en ondersteunt collega's bij werkzaamheden

P5-K3

Voert een commercieel traject uit

  • P5-K3-W1Bereidt een commercieel traject voor
  • P5-K3-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
  • P5-K3-W3Voert een verkoopgesprek
  • P5-K3-W4Doet klanten een commercieel aanbod
  • P5-K3-W5Verzorgt het interne ordertraject
  • P5-K3-W6Bereidt de inkoop voor
  • P5-K3-W7Voert aftersales uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Manager handel

    Opleidingscode 22146
  • Commercie

    Opleidingscode 23064
  • Commercie

    Opleidingscode 23354
  • Vestigingsmanager groothandel

    Opleidingscode 25137
  • Economie en administratie

    Opleidingscode 79090
  • Vestigingsmanager groothandel

    Opleidingscode 90100
  • Manager handel (Vestigingsmanager groothandel)

    Opleidingscode 93494

Junior accountmanager (Economie en administratie)

Opleidingscode 25877
Erkenningsdatum 5 februari 2014
Niveau 4

B1-K1

Onderzoekt de customer journey

  • B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W2Analyseert de customer journey
  • B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
  • B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking

B1-K2

Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten

  • B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
  • B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
  • B1-K2-W3Voert webcare uit

P4-K1

Voert het accountmanagement uit en beheert relaties

  • P4-K1-W1Voert accountanalyses uit
  • P4-K1-W2Stelt een accountplan op
  • P4-K1-W3Coördineert het uitvoeren van een accountplan
  • P4-K1-W4Evalueert een accountplan
  • P4-K1-W5Bouwt en onderhoudt een relatienetwerk

P4-K2

Voert een commercieel traject uit

  • P4-K2-W1Bereidt een commercieel traject voor
  • P4-K2-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
  • P4-K2-W3Voert een verkoopgesprek
  • P4-K2-W4Doet klanten een commercieel aanbod
  • P4-K2-W5Verzorgt het interne ordertraject
  • P4-K2-W6Voert aftersales uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Commercieel medewerker

    Opleidingscode 22164
  • Commercie

    Opleidingscode 23064
  • Commercie

    Opleidingscode 23354
  • (Junior) accountmanager

    Opleidingscode 25132
  • Economie en administratie

    Opleidingscode 79090
  • Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager ECABO)

    Opleidingscode 93801
  • Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager KC Handel)

    Opleidingscode 93802
  • Werkvoorbereider houtbranche (Werkvoorbereider houthandel)

    Opleidingscode 94653
  • Werkvoorbereider houtbranche (Commercieel technisch medewerker houthandel)

    Opleidingscode 94654

Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25978
Erkenningsdatum 5 september 2013
Niveau 3

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P2-K1

Productieproces beheersen

  • P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
  • P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
  • P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
  • P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakbekwaam medewerker voeding en technologie

    Opleidingscode 25461
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Allround operator (Allround voedingsoperator)

    Opleidingscode 97340
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Rudolf Vermeulen Bonbons.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken