Bedrijf
Bolenius
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Restaurants
Werken en leren
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P7-K1
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Equivalenten van deze opleiding
Horeca-assistent
Opleidingscode 22175Assistent bakker
Opleidingscode 22180Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 22250Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22264Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22265Entree groen
Opleidingscode 22269Entree
Opleidingscode 22270Entree
Opleidingscode 23110Entree
Opleidingscode 23192Entree
Opleidingscode 23301Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25252Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25260AKA
Opleidingscode 79999AKA
Opleidingscode 90440Assistent bakker
Opleidingscode 90640Horeca-assistent
Opleidingscode 90660Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 93760Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 95774Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 97020Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)
Opleidingscode 97025Assistent voedingsindustrie
Opleidingscode 97350Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 97390Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 97475Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 97797
Assistent dienstverlening (Entree)
Assistent dienstverlening (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P2-K1
Voert ondersteunende werkzaamheden uit
- P2-K1-W1Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
- P2-K1-W2Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
- P2-K1-W3Staat derden te woord en verwijst hen door
Equivalenten van deze opleiding
Zorghulp
Opleidingscode 22188Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22264Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22265Entree groen
Opleidingscode 22269Entree
Opleidingscode 22270Entree
Opleidingscode 23110Entree
Opleidingscode 23192Entree
Opleidingscode 23301Assistent dienstverlening en zorg
Opleidingscode 25251AKA
Opleidingscode 79999AKA
Opleidingscode 90440Zorghulp
Opleidingscode 91420Assistent dienstverlening en zorg
Opleidingscode 95769Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 97390
VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)
VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)
VMBO
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
- VMBO- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W2Checkt de gast inNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheidNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W5Checkt de gast uitNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)
Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 95100Kok (Gespecialiseerd kok)
Opleidingscode 95101
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3Begroot financiën
- P4-K2-W4Bewaakt financiën
- P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 90687Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 93360Kok
Opleidingscode 95100Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 95102
Patissier (Horeca en bakkerij)
Patissier (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze opNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproductenNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproductenNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Patisserie
Opleidingscode 23086Patisserie
Opleidingscode 23318Patissier
Opleidingscode 25183Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Banketbakker (Specialist banketbakker)
Opleidingscode 90710Brood en banket (Patissier)
Opleidingscode 94241