Bedrijf

Park de Kegel

Leerbedrijf ID 100147451
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Overige sportaccommodaties

Werken en leren

Handig om te weten

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • LW

    Lisa de Wildt

  • KK

    Klaas Jan Kalf

Wij mogen opleiden tot:

Allround hospitality medewerker (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25843
Erkenningsdatum 4 november 2022
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K2

Voert administratieve processen uit

  • B1-K2-W1Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij

B1-K3

Organiseert en voert activiteiten uit

  • B1-K3-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • B1-K3-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K3-W3Begeleidt activiteiten
  • B1-K3-W4Rondt de activiteit af

B1-K4

Werkt in de gastvrijheidsbranche

  • B1-K4-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8Voert afrondende werkzaamheden uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Hospitality

    Opleidingscode 23341
  • Allround hospitality medewerker

    Opleidingscode 26012

Leidinggevende international hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25842
Erkenningsdatum 14 mei 2025
Niveau 4

B1-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • B1-K1-W1Ontvangt en informeert/adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2Neemt bestelling op en serveert deze
  • B1-K1-W3Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W4Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K1-W5Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan

B1-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • B1-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • B1-K2-W2Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker in
  • B1-K2-W3Verleent service aan gasten/klanten/reizigers/bezoekers tijdens hun verblijf
  • B1-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • B1-K2-W5Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker uit

B1-K3

Treedt op als aanspreekpunt voor gasten/klanten/reizigers/bezoekers

  • B1-K3-W1Informeert en adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K3-W2Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K3-W3Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K3-W4Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K4

Realiseert commercieel aanbod

  • B1-K4-W1Werft gasten/klanten/reizigers/bezoekers en opdrachten
  • B1-K4-W2Promoot producten en diensten
  • B1-K4-W3Stelt een passend aanbod op
  • B1-K4-W4Maakt een prijsberekening bij het aanbod

B1-K5

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K5-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K5-W2Plant en verdeelt werkzaamheden
  • B1-K5-W3Begroot financiën
  • B1-K5-W4Bewaakt financiën
  • B1-K5-W5Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • B1-K5-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • International hospitality

    Opleidingscode 23340
  • Leidinggevende international hospitality

    Opleidingscode 26008

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 1 september 2011
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 3 april 2017
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Assistant Business Services (Economie en administratie)

Opleidingscode 25724
Erkenningsdatum 17 september 2025
Niveau 2

B1-K1

Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening

  • B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging

P1-K1

Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening

  • P1-K1-W1Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2Voert logistieke werkzaamheden uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Administratief medewerker

    Opleidingscode 22156
  • Ondersteunende administratieve beroepen

    Opleidingscode 23068
  • Business Services

    Opleidingscode 23296
  • Medewerker (financiële) administratie

    Opleidingscode 25149
  • Medewerker secretariaat en receptie

    Opleidingscode 25150
  • Administratief medewerker

    Opleidingscode 90470
  • Administratief medewerker (Secretarieel medewerker)

    Opleidingscode 90472
  • Administratief medewerker (Telefonist/receptionist)

    Opleidingscode 90473

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Park de Kegel.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken