Bedrijf

Deko Bakkerij VOF

3 stages
Leerbedrijf ID 100155872
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk

DB
Deko Bakkerij VOF

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • DJ

    Dennis de Jong

  • KJ

    Koen de Jong

Wij mogen opleiden tot:

Leidinggevende bakkerij (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25720
Erkenningsdatum 1 oktober 2009
Niveau 4

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

P3-K1

Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op

  • P3-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes

P3-K2

Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur

  • P3-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

P3-K3

Voert leidinggevende taken uit

  • P3-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3Begroot financiën
  • P3-K3-W4Beheert financiën
  • P3-K3-W5Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Leidinggevende bakkerij

    Opleidingscode 25172
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij)

    Opleidingscode 90685
  • Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij)

    Opleidingscode 93720
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij)

    Opleidingscode 94242

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 15 juli 2014
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25722
Erkenningsdatum 1 oktober 2009
Niveau 3

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

P2-K1

Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op

  • P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes

P2-K2

Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur

  • P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Zelfstandig werkend bakker

    Opleidingscode 25174
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker

    Opleidingscode 90690
  • Banketbakker (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 90700
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90730
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90731
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90732
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Banketbakker)

    Opleidingscode 94222
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket (Allround broodbakker)

    Opleidingscode 94231
  • Brood en banket (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 94232
  • Brood en banket (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94233
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Zelfstandig werkend banketbakker

    Opleidingscode 95748
  • Zelfstandig werkend broodbakker

    Opleidingscode 95749

Patissier (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25797
Erkenningsdatum 29 augustus 2013
Niveau 4

B1-K1

Bereidt patisserieproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

B1-K2

Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment

  • B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Patisserie

    Opleidingscode 23086
  • Patisserie

    Opleidingscode 23318
  • Patissier

    Opleidingscode 25183
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker (Specialist banketbakker)

    Opleidingscode 90710
  • Brood en banket (Patissier)

    Opleidingscode 94241

Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25721
Erkenningsdatum 1 oktober 2009
Niveau 2

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 25173
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90720
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94221
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 95747

Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25464
Erkenningsdatum 14 mei 2020
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedsel

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling

P5-K1

Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding

  • P5-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de klant
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W2Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W3Presenteert voedingsinformatie
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W4Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W5Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding- en leefstijladvies

    Opleidingscode 23396
  • Voeding- en leefstijladviseur

    Opleidingscode 25848
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Deko Bakkerij VOF.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken