Bedrijf

Bbrood

Leerbedrijf ID 100608348
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk

B
Bbrood

Telefoonnummer: +31613660569
Contact persoon:
Jaap Molenaar

Contactpersonen

  • JM

    Jaap Molenaar

Wij mogen opleiden tot:

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 12 februari 2020
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)

Opleidingscode 19009
Erkenningsdatum 21 september 2020

VMBO

- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

  • VMBO- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Retailmanager (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 25807
Erkenningsdatum 17 januari 2019
Niveau 4

B1-K1

Werkt mee aan hospitality, advies en verkoop

  • B1-K1-W1Ontvangt klanten en verleent service
  • B1-K1-W2Voert (advies)gesprekken
  • B1-K1-W3Handelt de verkoop af
  • B1-K1-W4Ondersteunt het retailteam tijdens de werkzaamheden

B1-K2

Begeleidt retailondersteunende processen

  • B1-K2-W1Begeleidt de goederenstroom
  • B1-K2-W2Begeleidt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W3Informeert retailteam over trends, bedrijfsvoering en visie
  • B1-K2-W4Initieert en/of begeleidt verbeterprocessen binnen de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K2-W5Profileert de organisatie in de lokale markt

B1-K3

Voert taken omtrent personeelsmanagement uit

  • B1-K3-W1Maakt werkplanningen
  • B1-K3-W2Voert activiteiten uit ten behoeve van in- en uitstroom van medewerkers
  • B1-K3-W3Voert activiteiten uit ten behoeve van beoordelen en ontwikkelen van medewerkers
  • B1-K3-W4Voert activiteiten uit ten behoeve van het verzuimbeleid

B1-K4

Geeft tactisch leiding aan de eigen afdeling of vestiging

  • B1-K4-W1Stelt doelstellingen op voor de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K4-W2Interpreteert beschikbare operationele gegevens voor strategische verbeteringen
  • B1-K4-W3Onderzoekt nieuwe kansen

Equivalenten van deze opleiding

  • Manager handel

    Opleidingscode 22146
  • Management retail

    Opleidingscode 23076
  • Management retail

    Opleidingscode 23193
  • Retail Management

    Opleidingscode 23323
  • Manager retail

    Opleidingscode 25162
  • Manager retail

    Opleidingscode 25502
  • Handel en ondernemerschap

    Opleidingscode 79080
  • Afdelingsmanager

    Opleidingscode 90920
  • Filiaalmanager

    Opleidingscode 90950
  • Filiaalmanager (Filiaalmanager detailhandel)

    Opleidingscode 90951
  • Filiaalmanager (Manager wonen)

    Opleidingscode 90952
  • Manager handel

    Opleidingscode 93490
  • Manager handel (Afdelingsmanager)

    Opleidingscode 93491
  • Manager handel (Filiaalmanager)

    Opleidingscode 93492
  • Manager handel (Manager wonen)

    Opleidingscode 93493
  • Manager groene detailhandel

    Opleidingscode 97792

Retailspecialist (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 25809
Erkenningsdatum 17 januari 2019
Niveau 3

B1-K1

Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming

B1-K2

Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit

  • B1-K2-W1Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W4Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W5Doet operationele verbetervoorstellen

Equivalenten van deze opleiding

  • Verkoopspecialist

    Opleidingscode 22144
  • Advies en leiding in de verkoop

    Opleidingscode 23070
  • Advies en leiding in de verkoop

    Opleidingscode 23195
  • Retail advies

    Opleidingscode 23325
  • Eerste verkoper

    Opleidingscode 25153
  • Verkoopadviseur

    Opleidingscode 25154
  • Verkoopspecialist

    Opleidingscode 25155
  • Verkoopspecialist groene detailhandel

    Opleidingscode 25501
  • Verkoopspecialist

    Opleidingscode 90380
  • Verkoopspecialist (Verkoopspecialist detailhandel)

    Opleidingscode 90383
  • Verkoopspecialist mode

    Opleidingscode 90385
  • Verkoopspecialist elektrotechnische detailhandel

    Opleidingscode 90386

Boulanger (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25614
Erkenningsdatum 17 februari 2021
Niveau 4

B1-K1

Bereiden assortiment boulangerie

  • B1-K1-W1Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
  • B1-K1-W2Bereidt boulangerieproducten
  • B1-K1-W3Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
  • B1-K1-W4Decoreert en werkt boulangerieproducten af
  • B1-K1-W5Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
  • B1-K1-W6Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W7Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

B1-K2

Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment

  • B1-K2-W1Adviseert de klant over boulangerieproducten
  • B1-K2-W2Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
  • B1-K2-W3Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W4Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W5Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
  • B1-K2-W6Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Boulangerie

    Opleidingscode 23250

Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25721
Erkenningsdatum 30 januari 2020
Niveau 2

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 25173
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90720
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94221
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 95747

Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25722
Erkenningsdatum 30 januari 2020
Niveau 3

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

P2-K1

Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op

  • P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes

P2-K2

Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur

  • P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Zelfstandig werkend bakker

    Opleidingscode 25174
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker

    Opleidingscode 90690
  • Banketbakker (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 90700
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90730
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90731
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90732
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Banketbakker)

    Opleidingscode 94222
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket (Allround broodbakker)

    Opleidingscode 94231
  • Brood en banket (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 94232
  • Brood en banket (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94233
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Zelfstandig werkend banketbakker

    Opleidingscode 95748
  • Zelfstandig werkend broodbakker

    Opleidingscode 95749

Patissier (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25797
Erkenningsdatum 14 september 2023
Niveau 4

B1-K1

Bereidt patisserieproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

B1-K2

Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment

  • B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Patisserie

    Opleidingscode 23086
  • Patisserie

    Opleidingscode 23318
  • Patissier

    Opleidingscode 25183
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker (Specialist banketbakker)

    Opleidingscode 90710
  • Brood en banket (Patissier)

    Opleidingscode 94241

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Bbrood.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken