Bedrijf

Berends groenten en fruitzaak

Leerbedrijf ID 100703898

Soort bedrijf

Winkels in aardappelen, groenten en fruit

BG
Berends groenten en fruitzaak

Telefoonnummer: +31505350334
Contact persoon:
Erik Berends

Contactpersonen

  • EB

    Erik Berends

Wij mogen opleiden tot:

Medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25701
Erkenningsdatum 24 november 2021
Niveau 2

B1-K1

Voert verswerkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen

B1-K2

Verleent service aan de klant

  • B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie

B1-K3

Bewaakt voorraad versproducten

  • B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22244
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22245
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23166
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23288
  • Medewerker vers

    Opleidingscode 25423
  • Voedsel, natuur en leefomgeving

    Opleidingscode 79160
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 91630
  • Medewerker slagerij

    Opleidingscode 91650
  • Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel)

    Opleidingscode 91651
  • Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak)

    Opleidingscode 91652
  • Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt)

    Opleidingscode 91653

Vakbekwaam medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25703
Erkenningsdatum 24 november 2021
Niveau 3

B1-K1

Voert verswerkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen

B1-K2

Verleent service aan de klant

  • B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie

B1-K3

Bewaakt voorraad versproducten

  • B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten

P2-K1

Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)

  • P2-K1-W1Plant de werkzaamheden
  • P2-K1-W2Coördineert het versverwerkingsproces

P2-K2

Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid

  • P2-K2-W1Ondersteunt bij het analyseren van de markt
  • P2-K2-W2Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22244
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 22245
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23166
  • Vers: Vakmanschap & ambacht

    Opleidingscode 23288
  • Vakbekwaam medewerker vers

    Opleidingscode 25425
  • Voedsel, natuur en leefomgeving

    Opleidingscode 79160
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel

    Opleidingscode 91630
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager)

    Opleidingscode 91633
  • Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist)

    Opleidingscode 91634
  • Chef slagerij

    Opleidingscode 91640
  • Medewerker slagerij

    Opleidingscode 91650
  • Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel)

    Opleidingscode 94740
  • Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt)

    Opleidingscode 94840
  • Leidinggevende vers (Chef vers)

    Opleidingscode 95600

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 24 november 2021
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)

Opleidingscode 19009
Erkenningsdatum 24 november 2021

VMBO

- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

  • VMBO- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25464
Erkenningsdatum 24 november 2021
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedsel

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling

P5-K1

Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding

  • P5-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de klant
  • P5-K1-W2Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
  • P5-K1-W3Presenteert voedingsinformatie
  • P5-K1-W4Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
  • P5-K1-W5Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding- en leefstijladvies

    Opleidingscode 23396
  • Voeding- en leefstijladviseur

    Opleidingscode 25848
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Berends groenten en fruitzaak.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken