Bedrijf

Esbaco Bakkerij Grondstoffen B.V.

Leerbedrijf ID 100204944
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Groothandel in bakkerijgrondstoffen

EB
Esbaco Bakkerij Grondstoffen B.V.

Telefoonnummer: +31229210112
Contact persoon:
Hans Huibers

Werken en leren

Handig om te weten

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • HH

    Hans Huibers

Wij mogen opleiden tot:

Medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25977
Erkenningsdatum 17 december 2018
Niveau 2

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P1-K1

Productieproces uitvoeren

  • P1-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P1-K1-W2Bedient productieapparatuur
  • P1-K1-W3Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Medewerker voeding en technologie

    Opleidingscode 25460
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Operator (Voedingsoperator)

    Opleidingscode 97380
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 6 november 2019
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25980
Erkenningsdatum 4 december 2014
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P4-K1

Kwaliteitszorg uitvoeren

  • P4-K1-W1Voert kwaliteitsonderzoek uit
  • P4-K1-W2Bewaakt de kwaliteit van de productie
  • P4-K1-W3Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing
  • P4-K1-W4Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23228
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakexpert voeding en kwaliteit

    Opleidingscode 25462
  • Vakexpert voeding en kwaliteit

    Opleidingscode 25569
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Voedsel, natuur en leefomgeving

    Opleidingscode 79160
  • Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker)

    Opleidingscode 97213
  • Kwaliteitscoordinator

    Opleidingscode 97520
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541
  • Voedingsmanagement (Manager voeding)

    Opleidingscode 97542

Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25978
Erkenningsdatum 4 december 2014
Niveau 3

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P2-K1

Productieproces beheersen

  • P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
  • P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
  • P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
  • P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakbekwaam medewerker voeding en technologie

    Opleidingscode 25461
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Allround operator (Allround voedingsoperator)

    Opleidingscode 97340
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Vakexpert voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25979
Erkenningsdatum 4 december 2014
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P3-K1

Productieproces optimaliseren

  • P3-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P3-K1-W2Bedient en bewaakt productieapparatuur
  • P3-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
  • P3-K1-W4Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
  • P3-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
  • P3-K1-W6Organiseert procesoptimalisatie

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakexpert voeding en technologie

    Opleidingscode 25463
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541
  • Voedingsmanagement (Manager voeding)

    Opleidingscode 97542

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Esbaco Bakkerij Grondstoffen B.V..

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken