Gespecialiseerd kok

Le Brasseur

Als medewerker ben je verantwoordelijk voor een deel van de keuken. Je zorg ervoor dat de mice an place op orde is, dat de gerechten op de juist manier en netjes gemaakt worden, dat de juiste producten besteld worden. Je denkt mee met het maken van de nieuwe kaart, de opmaak van de gerechten en de juiste recepturen van de gerechten. Je doet bestellingen en controleert de bestellingen. Je stuurt collega`s aan. Ben jij een enthousiaste teamplayer, vind je het leuk om nieuwe gerechten te creëren en mee te denken over dat wat er in de keuken gebeurd? Dan zoeken wij jouw!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een teamplayer, creatief, flexibel, niet bang om naar tafel te gaan, opzoek naar een nieuwe uitdaging

Wat biedt het bedrijf?

Le Brasseur is een restaurant met een Franse keuken dat in het oude centrum van Maarssen ligt, 7 dagen in de week geopend voor zowel lunch als diner. We werken vooral met dagverse producten en lokale leveranciers. We maken bijna alles zelf, hierdoor een droom voor iedere kok! Doorgroeimogelijkheden en na je opleiding mogelijkheid om te blijven. Wij hebben een jong team die zowel tijdens als naast het werk goed en gezellig met elkaar omgaan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder