Zelfstandig werkend kok

Je gaat werken in onze keuken waar we alles zelf vers bereiden. Je leert dus ook alle basistechnieken en niet alleen het opmaken van borden. We werken met wisselende menu's voor private dining (vanaf 10 personen) maar doen ook veel sharing en walking dinners, high tea's, borrels etc.. Altijd vers en steeds afwisselend.;

  • locatie
    Nijmegen
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-12-2021 t/m 31-8-2022
  • gewijzigd
    11 november 2021
  • beschikbaar
    1

Buitengewoon koken op de mooiste locatie van Nijmegen; Landgoed Brakkesteyn!


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt passie voor het vak en wilt graag leren om er goed in te worden. Je houdt van werken in een team, hebt een positief karakter en bent niet bang om hard te werken. Wat je nog niet kent/beheerst leren we je graag omdat jij daar voor open staat. Je pakt de verantwoordelijkheid die je aan kunt zodat het leuk is om te werken. We lachen veel en hopen dat jij dat ook doet.

Wat biedt het bedrijf?

Als wij een goede match blijken te zijn maken we graag ruimte in ons team voor een vaste aanstelling na je stage. Ook nu zijn er een aantal mensen in dienst die eerst stage hebben gelopen. Verder zorgen wij graag goed voor onze collega's door te werken met gezonde personeelsmaaltijden, een 4-daagse werkweek en heel regelmatig leuke personeelsbijeenkomsten. Soms klein en gezellig maar zeker 1 keer per jaar pakken we goed uit samen met onze collega's uit Amersfoort en Utrecht! En wie weet wordt jij volgend jaar wel onze medewerker of talent van het jaar!

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder