Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Roy Verstegen bv Roy Verstegen B.V. : Dé plek om je te ontwikkelen met inzet en plezier

De student gaat een werkomgeving vinden die zéér gevarieerd is, en gaat alle ruimte krijgen zich te ontwikkelen in zowel taken op kantoor als op de werkvloer. Je gaat leren samen te werken met allerlei verschillende disciplines in werkvoorbereiding/uitvoering/administratie. Je gaat leren voorbereiden, calculeren, leiding geven, vooruit denken, uitvoeren, vergaderen, zorg dragen en meedenken aan oplossingen. In dit alles zul je begeleid worden indien nodig, maar ook vrij gelaten worden als je aantoont dat je daar mee om kunt gaan. Alles om je ontwikkeling te stimuleren en te kijken waar jij het best tot je recht komt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een hoge inzet en een sterke mentaliteit. Nieuwsgierigheid. Volwassenheid. Creativiteit. Serieus wanneer het moet, maar juist ook relaxed wanneer het kan.

Wat biedt het bedrijf?

Een bedrijf waar in tegenstelling tot veel bedrijven in de wegenbouw de gemiddelde leeftijd nog zeer jong is. Extreem gevarieerde werkzaamheden; straatwerk/grondwerk/riolering/asfalt. Kortom alle werkzaamheden die de hele grote aannemers doen, alleen wel met de sfeer en begeleiding van een klein bedrijf. Collega's die voor je door het vuur zullen gaan als jij dat ook voor hen doet. Doordeweeks een bedrijf waar keihard gewerkt wordt, maar op vrijdagmiddag ook altijd tijd wordt gemaakt voor een frietje en een biertje. Het serieuze van werken combineren met het leuke van samen ergens aan mogen werken. Een bedrijf waar je elke dag nieuwe kansen gaat krijgen om je te bewijzen en waar we ook echt geïnteresseerd zijn om iets voor de toekomst samen op te bouwen. De intentie is er om samen aan een lange toekomst te bouwen en bij Roy Verstegen B.V. wil blijven werken.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

lees verder