Hoe kunnen wij Stagemarkt.nl verder verbeteren? Geef je mening!

Zelfstandig werkend kok

Shared-dining restaurant Sal do Mar in Rhenen is per september op zoek naar een gemotiveerde leerling voor in de keuken. Chefkok Zoƫ Lensen deed ervaring op het hoogste niveau van de horeca (Ciel Bleu, Oud Sluis, de Kromme Dissel en het laatst bij The Jane in Antwerpen, waar ze sous-chef was). Zij won de eerste prijs tijdens haar studie: de Gouden Garde en op 22jarige leeftijd werd ze gekroond tot Nationaal Kampioen jonge kok en won hiermee het prestigieuze Zilveren Koksmes.

Door het succes is met name de keuken uit zijn jas gegroeid. De keuken wordt grondig onder handen genomen en uitgebouwd. Eindelijk ook ruimte om een leerling-kok de passie voor het vak bij te brengen en goed op te leiden.
Naast de werkzaamheden die je vanuit school moet doen, krijgt je als leerling-kok in het team jouw eigen verantwoordelijkheid. Werken in een klein keukenteam, met veel aandacht, kans om je talent te ontwikkelen en van je opleiding een succes te maken!

  • locatie
    Rhenen
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-9-2021 t/m 31-8-2022
  • gewijzigd
    23 juni 2021
  • beschikbaar
    1

Zelfstandig werkend kok


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Basistechnieken. Creativiteit. Inzet. Doorzettingsvermogen. Teamspeler.

Wat biedt het bedrijf?

Een mooie kans om samen te werken met een klein team en ervoor te zorgen dat gasten een unieke avond krijgen.

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bbl

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder