Juridisch-administratief dienstverlener

We zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) die graag juridische ervaring wil opdoen in het bedrijfsleven en die ons team met enthousiaste collega’s kan ondersteunen op kantoor. Het gaat om uiteenlopende administratieve en juridische werkzaamheden, zoals o.a. het afhandelen van e-mails, het hebben van klantcontact, het archiveren en beheren van contracten, het opstellen van concept overeenkomsten, het versturen van betalingsherinneringen, het beoordelen van (factuur)klachten, het beoordelen van algemene voorwaarden, het doen van juridisch onderzoek, enzovoorts. Het betreft een stage waarbij je veel zelf mag doen en waarbij je veel leert. We zijn een groeiend bedrijf met een informele werksfeer waarbij het eigen initiatief ook wordt gestimuleerd. Kijk voor een impressie van ons bedrijf op onze website www.groenebeek.nl Ben je op zoek naar een leerzame en leuke stage in Ridderkerk? Neem dan contact met ons op via 0180-201234 of via e-mail: info@groenebeek.nl

 • locatie
  Ridderkerk
 • periode
  1-5-2021 t/m 1-5-2022
 • gewijzigd
  30 april 2021
 • beschikbaar
  1

Enthousiaste student gezocht voor een leuke en leerzame administratieve & juridische stage.


Wat ga je leren?

 • Verzorgt klantcontact bij juridisch-administratieve dienstverlening
 • Verstrekt (juridische) informatie en advies
 • Verwijst indien nodig intern en/of extern door
 • Verricht (juridische) dossierwerkzaamheden
 • Beheert het (digitale) dossier
 • Typeert en interpreteert gegevens t.b.v. vervolgprocedures
 • Behandelt (financieel) juridische aanvragen en opdrachten
 • Verzamelt en registreert gegevens t.b.v. vervolgprocedures
 • Stelt standaarddocumenten op c.q. vult ze in

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten dat de student zich wil inzetten en gemotiveerd is om (verder) te leren in de praktijk. Ook verwachten we dat de student op tijd aanwezig is en kan omgaan met positieve feedback. We verwachten uiteraard niet dat een student alles al kan, maar wel dat hij of zij ervoor open staat om nieuwe dingen te leren. Eveneens vinden we het prettig als de student initiatief neemt en meedenkt. We hebben een informele werksfeer waarin je regelmatig met collega's overlegt en samenwerkt, dus we verwachten een positieve en collegiale houding. Daarnaast is een voldoende beheersing van de Nederlandse taal van belang.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een leuke en leerzame stage in een prettige werk/leeromgeving, incl. inhoudelijke begeleiding en uitleg. We bieden juridische, fiscale en/of boekhoudkundige kennisoverdracht door collega’s met een juridische, fiscale en/of accountancy achtergrond. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, vorderingen, verzekeringen, etc. Mede afhankelijk van de prestaties heeft de student eventueel uitzicht op een baan. In ieder geval kan bij goede prestaties een aanbevelingsbrief door de directie worden opgesteld. Daarnaast krijgt de student (indirect) technische en juridische informatie mee over kwaliteitscontrole en installatiewerkzaamheden op het gebied van o.a. elektra, water, gas, centrale verwarming, mechanische ventilatie, enzovoorts (Bouwbesluit, NEN-normen, etc.). Verder vinden we het belangrijk om een omgeving te bieden, waarin de student de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en kan aangeven op welke punten hij of zij extra ondersteuning nodig heeft.

Opleiding Juridisch-administratief dienstverlener

Crebonummer: 25145
Leerweg: bol

Kenmerken

 • Mogelijkheden voor zij-instromers

zoek school
lees verder