Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Je loopt stage binnen één of meerdere keukens van ABC Restaurant Sevenum. In totaal hebben we 11 verschillende open keukens, met ieder een eigen thema. ABC is een concept waarbij gasten hun eten en drinken zelf komen halen bij de keukens en bars. Je ondersteunt bij voorbereidende werkzaamheden en bij de werkzaamheden tijdens de uitgifte. ABC Restaurant Sevenum is onderdeel van het Fun & Entertainment Center Sevenum (FEC). Binnen het FEC zijn ook Mattel Play! & The Portal Action House gevestigd. We zijn een veelzijdig familiebedrijf met korte lijnen, waar betrokkenheid en collegialiteit voorop staan. Veel van onze stagiaires blijven plakken en werken hier nog steeds. Er is dus meer dan voldoende mogelijkheid tot het doorgroeien binnen onze organisatie. Je mag altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een verzorgde uitstraling en je weet je communicatief netjes uit te drukken. Je werkt graag in teamverband en draagt je steentje bij aan het teamresultaat. Daarnaast ben je flexibel beschikbaar en je vind het geen probleem om ook in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties te werken. Kwaliteit is voor jou belangrijk en je zet je voor 100% in om het beste uit jezelf (en je team) te halen en alles voor de optimale beleving van onze gasten!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage of leerbaan gedurende het hele jaar, waarbij je een prima stagevergoeding of leerling-salaris ontvangt. Daarnaast heb jij de keuze uit reiskostenvergoeding of intern verblijf. Je hebt gratis toegang tot de zwembaden, speeltuinen en het zwemmeer bij De Schatberg voor jou én je gezin. Verder eet je gratis bij ABC Restaurant Sevenum en krijg je korting voor jou en je gezin bij Mattel Play! Sevenum, The Portal Action House & Lasergame en de horeca van De Schatberg. En niet te vergeten wij bieden je een super leuke werkplek met gezellige collega's die zorgen voor een toptijd op (en buiten) de werkvloer!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder