Stage
1e Medewerker fastservice
Snackbar De Drie TurvenWil jij naast je baan in de horeca ook nog een opleiding doen, dan is dit de perfecte combinatie van werk en studeren!
BBL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100782803
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
SD
Snackbar De Drie Turven
Telefoonnummer: +31512516756
E-mail: info@de3turven.nl
Website: https://snackbar-dedrieturven.nl/
Contact persoon:
Wesley Drost
T: +31654962656
E: wesley@de3turven.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
B1-K1
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
B1-K2
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
B1-K3
Beheert de voorraad
B1-K3
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
P2-K1
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K1
- P2-K1-W1Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
B1-K1
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K3
Beheert de voorraad
B1-K3
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
B1-K2
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
P2-K1
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K1
- P2-K1-W1Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
