Stage
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Vis en traiteur Jeroen VijverbergBBL
Niveau 1
Per direct
Leerbedrijf ID 100160206
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
Organisatieprofiel
VE
Vis en traiteur Jeroen Vijverberg
Telefoonnummer: +31174622879
E-mail: catering@vistraiteur.nl
Website: http://www.vistraiteur.nl
Contact persoon:
leon van staalduinen
T: +31174622879
E: catering@vistraiteur.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
B1-K1
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P7-K1
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
P7-K1
- P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
B1-K1
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P7-K1
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
P7-K1
- P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
