Stage

Gastronoom/sommelier

Restaurant L'Orangerie

Gezocht: Smaakmaker met Wijnambitie

BBL
Niveau 4
Salaris in overleg
Per direct
Leerbedrijf ID 100147618

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Handig om te weten

Salaris en mogelijkheden

Organisatieprofiel

RL
Restaurant L'Orangerie

Telefoonnummer: +31135431132
Contact persoon:
Jan van Overdijk
T: +31135431132
E: lorangerie@live.nl

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • P3-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad
  • P3-K2-W1Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3Selecteert dranken
  • P3-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • P3-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4Voert intern formele gesprekken
  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
  • P3-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad
  • P3-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4Voert intern formele gesprekken
  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • P3-K2-W1Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3Selecteert dranken
  • P3-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

Klopt er iets niet aan deze pagina of is de stage niet meer beschikbaar?

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Gastronoom/sommelier.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken