Stage
Kok
Restaurant Bij de NeutAls kok zorg je voor een goede mise en place. Je bereidt gerechten en houdt je werkplek schoon.
BBL
Niveau 2
Onkostenvergoeding
Per direct
Leerbedrijf ID 100168054
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
Salaris en mogelijkheden
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
Organisatieprofiel
RB
Restaurant Bij de Neut
Telefoonnummer: +31402028004
E-mail: info@bijdeneut.nl
Website: http://www.bijdeneut.nl
Contact persoon:
Maikel Groenen
T: +31402028004
E: info@bijdeneut.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
