Stage
Leidinggevende bakkerij
Echte Bakker Peter Snijersben jij gemotiveerd,meld je dan.
gaat mee lopen in de productie en als er kennis is op gedaan steeds meer zelfstandig zijn producten maken .
BOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100147905
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
EB
Echte Bakker Peter Snijers
Telefoonnummer: +31735492371
E-mail: p.snijers@kpnmail.nl
Website: https://petersnijers.echtebakker.nl/
Contact persoon:
Peter Snijers
T: +31735492371
E: p.snijers@kpnmail.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P3-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
P3-K1
- P3-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P3-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P3-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
P3-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
P3-K2
- P3-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P3-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P3-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
P3-K3
Voert leidinggevende taken uit
P3-K3
- P3-K3-W1Maakt een operationeel plan
- P3-K3-W2Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K3-W3Begroot financiën
- P3-K3-W4Beheert financiën
- P3-K3-W5Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W6Voert intern formele gesprekken
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P3-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
P3-K2
- P3-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P3-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P3-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
P3-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
P3-K1
- P3-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P3-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P3-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
P3-K3
Voert leidinggevende taken uit
P3-K3
- P3-K3-W1Maakt een operationeel plan
- P3-K3-W2Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K3-W3Begroot financiën
- P3-K3-W4Beheert financiën
- P3-K3-W5Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W6Voert intern formele gesprekken
