Stage
Leidinggevende keuken
ABC Restaurants SevenumBOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100484431
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Organisatieprofiel
AR
ABC Restaurants Sevenum
Telefoonnummer: +31883631102
E-mail: personeelszaken@schatberg-fec.nl
Website: http://www.fecsevenum.nl
Contact persoon:
Ivonne Bergmans
T: +31615311007
E: personeelszaken@schatberg-fec.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamhedenBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W2Maakt mise en placeBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Past recepten aanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componentenBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte afBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoonBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventarisBehoort niet tot het takenpakket
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P4-K1
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechtenBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W2Voert menu-engineering uitBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W3Stelt de menukaart opBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P4-K2
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3Begroot financiën
- P4-K2-W4Bewaakt financiën
- P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamhedenBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W2Maakt mise en placeBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Past recepten aanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componentenBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte afBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoonBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventarisBehoort niet tot het takenpakket
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P4-K1
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechtenBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W2Voert menu-engineering uitBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W3Stelt de menukaart opBehoort niet tot het takenpakket
- P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P4-K2
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3Begroot financiën
- P4-K2-W4Bewaakt financiën
- P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken

