Stage
Leidinggevende keuken
B-nature Strand Fjord Hotel & MotelBOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100448758
Organisatieprofiel
BS
B-nature Strand Fjord Hotel & Motel
Adres: Tyssevikvegen 31, 5730 Ulvik
Adres: Tyssevikvegen 31, 5730 Ulvik
Telefoonnummer: +4740438292
E-mail: robert@bnature.com
Website: http://www.bnature.com
Contact persoon:
Evelyn Mestdagh
T: +4740031274
E: evelyn@bnature.com
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P4-K1
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P4-K2
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3Begroot financiën
- P4-K2-W4Bewaakt financiën
- P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P4-K1
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P4-K2
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3Begroot financiën
- P4-K2-W4Bewaakt financiën
- P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
