Banketbakkerij Maison Kelder B.V. -Een leerbedrijf waar je alle facetten van het vak kunt leren.
Banketbakkerij Maison Kelder is een ambachtelijke banketbakkerij waar bijna alles zelf word gemaakt. Tijdens een stage bij ons zal je alle afdelingen doorlopen: gebak, taarten, petit fours, degen, beslagen, blader degen, chocolade, etc. Wij beginnen iedere dag om 6:00 tot 14:15. helaas rijd hier geen openbaar vervoer en ben je afhankelijk van je eigen vervoer.
Naar wie zijn wij op zoek?
In een persoonlijk gesprek gaat men hier verder op in. Interesse in het vak...ambitie en passie. En natuurlijk enthousiasme.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een dynamisch bedrijf, wellicht kan de student met ons meegroeien.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder