Kok

Le Quartier is een succesvol, Frans georiƫnteerd restaurant in Den Haag.
Wij zijn dat fijne restaurant die eigenlijk iedereen op loopafstand in de buurt verdient. Een zweem van Parijs in Benoordenhout.

Het team bestaat uit zeer ervaren professionals die hun sporen verdiend hebben en die graag hun kennis delen. We werken met klassieke gerechten en vertalen deze naar vandaag. We maken alles zelf en vers. Van de madeleines bij de koffie, de bearnaise saus, het schoonsnijden van het vlees, de desserts, bonbons etc.

Voor de komende tijd werken we verder aan het vak, plezier in het werk en het verder uitbouwen van ons succesvolle bedrijf.

  • locatie
    's-Gravenhage
  • dagen pw
    In overleg
  • periode
    1-12-2022 t/m 31-7-2023
  • gewijzigd
    19 november 2022
  • beschikbaar
    1

Chef Arnaud van Le Quartier is op zoek naar een enthousiaste kok!


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden jouw motivatie en enthousiasme voor het vak het belangrijkst. We begeleiden je graag om verder in je vak te groeien.

Wat biedt het bedrijf?

Naast werken in een professioneel team bieden we je graag de mogelijkheid om je te specialiseren. Bevalt het van beide kanten goed? Dan bieden we je graag een vaste baan.

Opleiding Kok

Crebonummer: 25180
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

Vergoeding

  • Anders, namelijk: salaris

lees verder