Manager / ondernemer horeca

CateringMeesters Medewerker evenementenorganisatie

CateringMeesters is gespecialiseerd in het verzorgen van eventcatering in de mooiste locaties van Den Haag en omstreken. In Den Haag zijn wij huiscateraar van onder andere Kunstmuseum, Fotomuseum, Escher in het Paleis en Pulchri Studio. CateringMeesters verzorgt evenementen die uiteen lopen van high end diners tot foodtruckfestivals. Functieomschrijving: • Assisteren bij de voorbereiding en presentatie van maaltijden en dranken voor evenementen en bijeenkomsten. • Helpen bij het opzetten en afbreken van cateringstations en buffetten. • Verzorgen van de opstelling en decoratie van locaties. • Assisteren bij het serveren aan de gasten en zoveel mogelijk service verlenen tijdens evenementen • Zorgen voor een schone en georganiseerde werkomgeving. • Mogelijkheid om te leren over menuplanning, voedselveiligheid en logistiek in de cateringindustrie. • Begeleiden in het aansturen van personeel • Organisatorische werkzaamheden

Naar wie zijn wij op zoek?

• Interesse in de evenementen-branche en catering. • Goede communicatievaardigheden en een klantgerichte houding. • Vermogen om effectief te werken in een team. • Flexibiliteit en bereidheid om te werken op onregelmatige tijden, waaronder avonden en weekenden. • Basisvaardigheden in de horeca zijn een pluspunt. • Minimaal 4 maanden beschikbaar

Wat biedt het bedrijf?

• Praktische ervaring in de cateringindustrie en de mogelijkheid om te leren van professionals. • De kans om te werken aan diverse evenementen en bijeenkomsten. • Mogelijkheid om je vaardigheden op het gebied van klantenservice, teamwerk en organisatie te ontwikkelen. • Gezellig team • Stagevergoeding. • Gratis toegang tot musea waar museumcatering horeca exploiteert

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder