Glaszetter

Haaglanden Glas Een Glaszetter van topkwaliteit worden? Kom dan stage lopen bij Haaglanden Glas, het best beoordeelde glasbedrijf binnen de regio Haaglanden. #vakmanschap #aandachtvoorambacht #lerenindepraktijk

Je gaat mee met één van onze ervaren glaszetters en leert in de praktijk alles uit het dagelijks leven van een glaszetter. In de ochtend ontvang je een of meerdere werkbonnen, waarmee je vervolgens het glas gaat laden op de bedrijfswagen. Gedurende de dag ga je het glas plaatsen bij de klanten, dat kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten zijn. Het varieert van grote klussen van één of meerdere dagen, tot de wat kleinere klussen van het plaatsen van een enkel ruitje die je ter plekke op maat maakt. Daarnaast ga je leren hoe je het glas exact opmeet en hoe je de klant het beste kunt adviseren over het meest geschikte glas. Aan het eind van de dag eindig je weer op de zaak om de dag af te ronden en regelmatig te evalueren hoe de werkzaamheden verlopen. Leuk weetje: Haaglanden Glas is het best beoordeelde glasbedrijf van de regio Haaglanden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent pro-actief: je kijkt goed naar de glaszetter(s) om te bepalen wat de volgende stap is, zodat je daarop kunt anticiperen. Bijvoorbeeld: het glas alvast uitlopen (van de wagen naar de klus brengen), het juiste gereedschap meenemen/uit de auto halen. je pakt uit jezelf een bezem/stoffer & blik of je ruimt alvast iets op als je even niets te doen hebt. Je laat zien dat je graag wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde. Er is veel te leren, je komt in aanraking met allerlei toepassingen van het glas. Als je tijdens je stage laat zien dat je de juiste mentaliteit hebt, dan heb je grote kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Voert beglazingswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt beglazingswerk voor
  • B1-K1-W2 Bereidt kaders voor
  • B1-K1-W3 Past beglazingssystemen toe
  • B1-K1-W4 Voert opruimwerkzaamheden uit
  • B1-K1-W5 Levert beglazingswerk op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder