Kok

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de keuken en ben je nieuwsgierig naar de verschillende processen in de keuken van ons 5* hotel? Wil jij assisteren bij de bereiding van verschillende gerechten die met verse en eerlijke producten worden gemaakt? Zoek jij een gemotiveerd en energievol team en vind jij het leuk om net dat ene beetje extra doen om de gast een prettig verblijf te geven.....Dan dagen wij jou uit om je sollicitatiebrief met CV toe te sturen!

Het gehele jaar door verwelkomen bij trainees voor deze positie. Er is geen vaste instroom periode. Wel is er een minimale eis dat de stage minimaal voor 4 maanden is.

  • locatie
    's-Gravenhage
  • periode
    1-2-2023 t/m 1-8-2023
  • gewijzigd
    06 januari 2023
  • beschikbaar
    1

Kok


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Naar wie zijn wij op zoek?

Taken en verantwoordelijkheden Het (voor-)bereiden van culinair hoogwaardige gerechten uit verse ingrediënten. Het op peil houden van de mise en place tijdens gebruikstijden, door het verrichten van aanvoer- en bewerkingstaken. Het doorgeef-gereed maken van borden, schotels etc. door het uitvoeren van à la minute kookwerkzaamheden, het portioneren en garneren van gerechten en controleren van de presentatie volgens recept Zorgdragen voor juiste opslag en verwerking van de diverse producten. Het werken op een hygiënische manier in de keuken volgens de HACCP regelgeving. Profiel Flexibel Creatief Initiatief Team player Goede communicatieve vaardigheden Stressbestendig

Wat biedt het bedrijf?

Wat kun jij van ons verwachten? Hotel Des Indes biedt een hardwerkende werkomgeving waar ook ruimte is voor gezelligheid. Zo wordt er regelmatig een gezellige borrel georganiseerd en is het jaarlijkse personeelsfeest een groot feest! Wat jij nog meer van ons kan verwachten: Aantrekkelijke stage en onkostenvergoeding van €450 per maand; Horeca CAO; Verschillende bijkomstigheden zoals 50% korting bij de F&B outlets, korting bij verschillende sportscholen, en dergelijk; Het ‘Weet Waar je Werkt’ programma, een overnachting inclusief ontbijt in het restaurant zodat jij ervaart wat de gasten ervaren. Remarkable Moments, beloningsprogramma. Wervingsbonus €100 tot €200.

Opleiding Kok

Crebonummer: 25180
Leerweg: bol

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Vergoeding

  • In overleg

lees verder