Manager / ondernemer horeca

Ibis Den Haag City Centre Stage lopen in ibis den haag city centre; de perfecte balans van werk, leren en plezier!

Met het team samen zorgen dat alles soepel verloopt voor de gast met een optimale bezetting van het hotel.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet zich zelf blijven en zich in kunnen leven in de gast en de collega's. Een sterke persoonlijkheid is gewenst met een oog voor details en een pro actieve werkhouding.

Wat biedt het bedrijf?

Met een stage bij het ibis Den Haag City Centre openen de deuren zich naar de wereld van de Hospitality. ibis is een brand van Accor en Accor heeft wereldwijd 5400 hotels, een brede opstap naar een mooie carrière. Ibis Den Haag City Centre is een officieel leerbedrijf en de leermeester begeleidt jou naar een positief resultaat van de stage. Het team ontvangt jou met open armen en bieden alle hulp die jij nodig hebt de stage te laten slagen. De lunch en het avondeten worden verzorgd, ook is er op zijn tijd een teamuitje of borrel. Zeker met de locatie van het hotel midden in het centrum van Den Haag biedt dit mogelijkheden tot een goede balans van werken en plezier.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder