Zelfstandig werkend kok

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach Keuken stage aan zee! Kom stage lopen bij ons nieuwe en iconische hotel gelegen in Scheveningen.

Samen met het keukenteam ben je verantwoordelijk voor ons a la carte restaurant, het ontbijtrestaurant en de banqueting zalen voor meetings en events. De verschillende horecaconcepten vragen een verschillende aanpak en voorbereiding, waardoor er veel afwisseling zit in de taken en elke dag anders verloopt. Je werkt voornamelijk avonddiensten, afgewisseld met af en toe ochtend- en dagdiensten. Dit vind je leuk om te doen: • Je werkt samen met keukencollega’s en andere afdelingen om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen; • Je verricht voorbereidende taken en regelt dat de gerechten compleet en goed worden meegegeven; • Werken vanuit onze Inntel Hotels menukaart: Inntel Originals. • Je bent verantwoordelijk voor het tijdbeheer van bonnen en voor een strakke planning van de gerechten; • Je werkt dagelijks volgens HAACP richtlijnen en zorgen voor een schone werkomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

‘You’ll be surprised…’ is de belofte die wij aan onze gasten maken. Hier heb jij als keuken stagiaire een grote rol in door verwachtingen te overtreffen met ons uitgebreide ontbijtbuffet en goede klassieke gerechten. Wij zijn erg trots op de positieve beoordelingen die wij als hotel krijgen. Op Booking.com hebben wij bijvoorbeeld een gemiddelde beoordeling van een 8+! Wij zoeken iemand die past in onderstaand profiel: • Iemand die een relevantie koks- of horeca opleiding volgt; • Je vindt de afwisseling leuk om voor de verschillende horecaconcepten te werken; • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de avonden en/of weekenden. Jouw roosterwensen kun je aangeven in onze online roostertool/app; • Je bent leergierig; • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig en draagt bij aan een fijne werksfeer; • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Wat biedt het bedrijf?

• Een stagevergoeding van €500,- bruto op basis van een 38-urige werkweek; • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand, indien geen studenten OV chipkaart); • Dynamische werkomgeving; • Maandelijks ontvang je je salaris op een vaste betaaldatum; • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B; • Een bedrijfsuniform; • Jaarlijks themafeest met alle collega’s; • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten. • Maandelijks ontvang je je salaris op een vaste betaaldatum • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B • Een bedrijfsuniform • Jaarlijks themafeest met alle collega’s • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder