Niet gevonden wat je zocht? Check of je opleidingsnaam is veranderd in Stagemarkt. Bekijk het overzicht!

Leidinggevende bediening

Jij wordt de manager van de toekomst. Je zal dan ook op elke afdeling meelopen om een goed beeld te krijgen van wat er nodig is om een horeca zaak te runnen. Zowel operationeel als achter de schermen. Jouw begeleiding vindt plaats op de vloer door Robin de assistent manager en begeleid ik zelf de sitemanager je door alle taken achter de schermen.
Naast de gast de best mogelijk service te geven leer je ook wat daar voor nodig is.

  • locatie
    's-Gravenhage
  • dagen pw
    In overleg
  • periode
    1-9-2022 t/m 31-8-2023
  • gewijzigd
    09 juni 2022
  • beschikbaar
    1

HOFHOUSE foodcourt The Hague, all day every workin day.


Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent zelfstandig en een doorzetter. Je leert door te observeren. Je bent iemand die het team kan motiveren met enthousiasme en inzet.

Wat biedt het bedrijf?

Hofhouse is onderdeel van ISS Integrated Facilities een beursgenoteerde multinational. People are our biggest Capital. Wij hebben oog voor diegene die verder kunnen.

Opleiding Leidinggevende bediening

Crebonummer: 25170
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder