Niet gevonden wat je zocht? Check of je opleidingsnaam is veranderd in Stagemarkt. Bekijk het overzicht!

Leidinggevende bediening

Een restaurant runnen is prachtig. Je ziet elke dag weer nieuwe gasten, die verwend worden door een geolied team. Mooie opgemaakte borden die stuk voor stuk op social media verschijnen. Hoge waarderingen van tevreden gasten. Kyatcha is daar trots op.
Wij willen deze kennis en expertise delen met jullie, onze toekomstige gastheren en gastvrouwen. Horeca is niet alleen maar dranken en gerechten naar de tafels brengen en weer debrasseren. Wij gaan jullie opleiden door veel te oefenen op de werkvloer. De productkennis wordt ook verbreed, omdat jullie gaan werken met typische Japanse producten die wij gebruiken in de keuken. Met de drankkennis zitten jullie ook goed bij ons. Naast een mooi wijnassortiment hebben wij ook een groot aanbod in Japanse dranken. Standaard leer je de wijn-spijscombinaties. Bij Kyatcha gaan wij een stapje verder. Jullie gaan ook de gerechten combineren met sake’s en diverse theesoorten.
Wij willen jullie motiveren en meenemen in het mooiste vak dat er bestaat.

  • locatie
    's-Gravenhage
  • dagen pw
    In overleg
  • periode
    1-9-2022 t/m 31-8-2023
  • gewijzigd
    30 juli 2022
  • beschikbaar
    2

Kyatcha, a modern Japanese cuisine in a beautiful and intimate ambience


Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast in jouw vak. Je staat open om nieuwe vaardigheden te leren. Basisvaardigheden is een pré en last but not least, een glimlach op jouw gezicht is het aller belangrijkste.

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Kyatcha de leerlingen een gezellige werksfeer, met een hecht team die voor elkaar door het vuur gaan. Leerlingen die graag na hun studie bij ons willen blijven maken een kans op een vaste aanstelling met doorgroeimogelijkheden. Als vaste medewerker heb jij en jouw familieleden standaard 20 % korting bij elk bezoek aan onze vestigingen.

Opleiding Leidinggevende bediening

Crebonummer: 25170
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder