Sport- en bewegingsleider

Leefstijlcentrum Haaglanden B.V. Wij zoeken een topper voor ons Leefstijlcentrum waar je werkt met Matrix en EGYM apparatuur. Je helpt de mensen met het bereiken van hun doelen!

Het Leefstijlcentrum Haaglanden is recentelijk geopend, op het plein bij het Haga ziekenhuis. Binnen dit centrum, groepstraining en begeleid sporten via moderne EGYM en Matrix apparatuur. We werken samen met leefstijlcoaches, fysiotherapeuten, diëtisten en podotherapeuten om voor onze cliënten een totaalpakket aan begeleiding te bieden richting een gezonde leefstijl. Jouw rol hierin is het begeleiden van onze cliënten bij onze sport activiteiten. Ons concept is gebouwd rondom het "Fit in 30 minuten" concept van EGYM. Daarnaast geef je individuele oefeningen mee via onze app. Je bent bereikbaar voor vragen van zowel bestaande als nieuwe leden. We leren je hoe je iemand kan begeleiden van inschrijven tot resultaten behalen. Je hebt af en toe een ondersteunende rol bij externe activiteiten zoals de GLI.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een passie voor bewegen, en je staat open voor sociaal contact met de cliënten. Je begrijpt dat onze cliënten soms ook medische klachten, en je weet daar tactvol mee om te gaan. Naast het volgen van de afspraken die wij met elkaar maken, ben je assertief in je begeleiding: als iets opvalt wat volgens jou anders kan, laat het dan weten! Het belangrijkste is dat je de cliënten goed kunt begeleiden. En als je het even niet weet, vraag je gewoon om hulp. We proberen werk en privé zoveel mogelijk te scheiden, dus als we aan het werk zijn, houden we onze telefoon lekker op zak.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken onder een team met heel veel fitness ervaring, van Nederland tot New York. Het concept wat wij hebben in het Leefstijlcentrum draait niet alleen om het trainen, het werven klanten, maar vooral om mensen te begeleiden met het behalen van hun persoonlijke doelen. Daar kun jij een rol in spelen. We maken geen onderscheid tussen leeftijd, geslacht of ras, iedereen is welkom. Als nou blijkt dat je het heel gaaf vindt om bij ons te werken, kunnen we altijd kijken of er een vaste plek voor jou beschikbaar is.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder