Zelfstandig werkend kok

Luden Den Haag Wil jij koken voor een groot of klein gezelschap en sprongen maken binnen jou horeca carrière?

Werken in hartje Den Haag op het mooie Plein. In de keuken werken met verse producten en de lekkerste gerechten bereiden. Daarnaast veel variatie door afwisselend doordeweeks en in het weekend te werken en zowel dag- als avond diensten draaien. We nemen je mee in het team als volwaardig lid en verwachten dan ook veel enthousiasme en een leergierige houding. We leren je snij en kook technieken en helpen jou om jezelf klaar te stomen als volwaardige kok.

Naar wie zijn wij op zoek?

~ We verwachten een enthousiaste en hardwerkende student ~ Iemand die het tof vind meer te leren over speciale producten en bereidingswijze ~ Iemand die secuur werkt ~ Op hoog niveau wil leren koken ~ Zich aan zijn gemaakte afspraken houdt ~ Representatief ~ Werkt volgens de HACCP regels ~ Flexibele houding

Wat biedt het bedrijf?

Bij Restaurant Luden werk je in een team van zo'n +/- 15 collega koks. We zijn open van 09:00 - 23:00 en bieden je daarom de mogelijkheid om zowel sochtends, smiddags als savonds te werken. Naast een gezellig team bieden we je: ~ De ruimte om te groeien ~ Toffe trainingen ~ Ervaring op hoog niveau ~ Uitdaging in je werk zodat je jezelf kan blijven ontwikkelen ~ Bieden je de mogelijkheid tot een vaste aanstelling ~ passend salaris

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder