Niet gevonden wat je zocht? Check of je opleidingsnaam is veranderd in Stagemarkt. Bekijk het overzicht!

Leidinggevende bediening

Je start de werkdag met collega's en een goede bak koffie met jouw collega's. Je zal meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden binnen de functie. je wordt bij Luden behandeld als een volwaardig medewerker en geven je de verantwoordelijkheid en groei die je verdient. Je gaat het terras op of staat achter de bar.
We leren je alles over het werken binnen de horeca, de omgang met gasten en de bereidingswijze van gerechten zodat jij aan tafel alles kan vertellen.

  • locatie
    's-Gravenhage
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-9-2022 t/m 31-8-2023
  • gewijzigd
    15 juli 2022
  • beschikbaar
    2

Een toffe en uitdagende stageplek voor de volgende stap in je horeca carrière.


Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Naar wie zijn wij op zoek?

~ communicatief sterk ~ Goedlachs en enthousiast ~ flexibel in werktijden ~ service gericht ~ team player

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Luden is een groot bedrijf in het centrum van Den Haag. Door de ruime openingstijden bieden we flexibele werktijden. We hebben een team van zo'n 70 medewerkers en bieden leuke extra's zoals wijntrainingen en bedrijfsuitjes.

Opleiding Leidinggevende bediening

Crebonummer: 25170
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder