Kok

Marius Wijn Café Keuken leerplek bij Marius wijncafé, onder begeleiding van voormalig Michelin sterrenchef: Ricardo van Ede

Marius wijncafé is een bruisende plek in het Zeeheldenkwartier Den Haag. Van moderne snacks tot gastronomische zes gangen diners, wij werken uitsluitend met verse producten en alles vers in huis gemaakt. Onze chef Ricardo van Ede was ooit de jongste Michelin sterrenchef van Nederland, en heeft daarna in veel verschillenden segmenten gekookt door heel Europa. Onze leerling zal gaan werken met de meest hoogwaardige producten van de beste leveranciers. Alle facetten van het draaien van een professionele keuken zullen aan bod komen. Wij werken met een seizoenskaart met kleine gerechtjes en daarnaast een wisselend maandmenu met minimaal drie voor- en drie hoofdgerechten. In onze gerechten komen verschillende bereidingen en kooktechnieken naar voren. Onze gerechten zijn smaakbommetjes zonder al teveel poespas. Het wijncafé zit vast aan onze wijnwinkel en gasten kunnen elke fles uit de winkel kiezen en drinken in het café met een vaste opslag. Wijn-spijs is daarom ook een belangrijk onderdeel

Naar wie zijn wij op zoek?

De vaardigheden die wij graag terug zien bij een student of werknemer zijn: Punctueel Stressbestendig Leergierig om nieuwe dingen te leren en uit te proberen Creatief Communicatief sterk Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat biedt het bedrijf?

- Leren van voormalig Michelin sterrenchef Ricardo van Ede. - Werken met de meest hoogwaardige producten van de beste leveranciers. - Gelijkwaardig meedelen in (hoge) fooi. - 30% korting op het gehele assortiment uit de winkel. - Een team met passie voor eten en drinken. - Leuke teamuitjes. - Meedraaien in een uniek concept.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder