Kok

Misse en place, bakken van pannenkoeken en het bereiden van diversen gerechten zoals stamppotten/stoofschotel en vis en vleesgerechten. Ook mag de kandidaat zijn creativiteit inzetten voor het bedenken van daggerechten.

  • locatie
    's-Gravenhage
  • dagen pw
    4
  • periode
    13-10-2020 t/m 30-9-2024
  • gewijzigd
    04 oktober 2022
  • beschikbaar
    2

Wordt onderdeel van een jong en modern bedrijf met een groeiend karakter.


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig Representatief Vlotte babbel Kennis van hygiƫne

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke werkplaats waar je veel kunt leren en zelfs kunt doorgroeien. We zijn en jong en modern bedrijf met veel kennis van de moderne en traditionele keuken. Kom bij ons werken en wij nemen je mee in onze dagelijks werkzaamheden binnen Oma Toos en Oma Toos op locatie. Met zowel a la carte als de grote partijen.

Opleiding Kok

Crebonummer: 25180
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder