Zelfstandig werkend kok

Restaurant 6&24 Koken op top niveau

Restaurant 6&24 is geopend sinds januari 2018! Rik & Saskia hebben jaren in het hogere segment gewerkt. Na 4 jaar mogen we wel zeggen dat restaurant 6&24 tot de Top van Den Haag hoort. Dit is een restaurant waar de gast en dus gastvrijheid voorop staat. Het draait om de beleving van de gast. Uit de keuken komen puren en eerlijke smaken van top niveau met de beste producten. Wij zijn een restaurant dat samen wil groeien en iedereen veel van onze kennis over wil brengen. Er zullen interne training worden gegeven en teamverband is belangrijk voor ons. Je zult diverse werkzaamheden doen: * M&P maken * Wij maken alles zelf van crèmes tot saus tot bonbons tot vis fileren * Gerechten opmaken * Hapje maken en bedenken * Schoonmaken Alles als 1 team 1 taak! Tot snel!! Saskia de Kuijer

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij leergierig en enthousiast, wil je werken op top niveau in een gezellig team welkom

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een bedrijf waar je veel kan leren en waar je als team werkt naar mogleijkheden. In de keuken wordt alles zelf gemaakt en is dus veel mogelijk Daarnaast houden we van gezelligheid en wordt dus regelmatig een borrel gedronken en is er ook 1 keer per jaar een team uitje. Uiteraard zijn er doorgroei mogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder