Leidinggevende bediening

Restaurant 6&24 Medewerker bediening met passie en liefde

Restaurant 6&24 is geopend sinds januari 2018! Rik & Saskia hebben jaren in het hogere segment gewerkt. Na 4 jaar mogen we wel zeggen dat restaurant 6&24 tot de Top van Den Haag hoort. Dit is een restaurant waar de gast en dus gastvrijheid voorop staat. Het draait om de beleving van de gast. Uit de keuken komen puren en eerlijke smaken van top niveau met de beste producten. Wij zijn een restaurant dat samen wil groeien en iedereen veel van onze kennis over wil brengen. Er zullen interne training worden gegeven en teamverband is belangrijk voor ons. Je zult diverse werkzaamheden doen: * van gerechten uitleggen * tot wijk lopen * tafel bereidingen * koffie en cocktails maken * bestek pouleren Alles als 1 team 1 taak! Tot snel!! Saskia de Kuijer

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je * gedreven en geïnteresseerd * ben je klaar om veel te leren * wil je werken in een van de beste restaurants van Den Haag

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een van de beste restaurants van Den Haag. Maken alles zelf en zijn erg gedreven om iedereen onze kennis over te brengen. Wij werken graag met jonge mensen om onze kennis over te dragen Uiteraard is gezelligheid ook belangrijk en dus is er ook ruimte voor borrels en team uitjes. Benieuwd maak kennis met ons op onze website www.restaurant6en24.nl

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder