Leidinggevende bediening

Restaurant Leeuwenbergh B.V. Leidinggevende bediening

Bij Restaurant Leeuwenbergh werken wij met een gezellig, gedreven en hecht team samen om elke dag weer onze gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Samen gaan we elke dag voor het beste resultaat en staat gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel. Ben je op zoek naar een leuke stageplek, maar niet bang om hard te werken en je schouders ergens onder te zetten? What you see is what you get, zet jij je in voor het bedrijf, zetten wij ons voor jou. Sluit dit aan bij jou persoonlijk en jouw wens voor een stageplek? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Naar wie zijn wij op zoek?

Communicatief sterk, sociaal vaardig, heeft zijn/haar mondje bij zich, flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit, collegiaal, oog voor detail, gevoel voor het vak, humor, leergierig, niet bang om nieuwe dingen te proberen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou als stagebedrijf? Een hecht en gezellig team van jonge mensen. Een goede leerschool, veel kennis en handvatten voor het horeca vak. Doorgroeimogelijkheden voor de toekomst of binnen een van onze andere bedrijven. Wat je zelf in je stage investeert, investeren wij terug in jou.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder