Manager / ondernemer horeca

Stadsvilla Hotel Mozaic Fine front office & duty stage in het mooiste hotel van Den Haag!

Stadsvilla Mozaic is een prachtig boutique hotel, perfect gelegen tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen. Excellente gastvrijheid, warme service en een Fine werksfeer staan bij ons centraal. Hospitality met net dat beetje extra! Als stagiair bij Stadsvilla Mozaic leer je alle facetten waar mee je in een hotel te maken krijgt. Toegespitst op de kerntaken die voor jouw stage van toepassing zijn. Omdat wij werken met een klein en hecht team krijg je de mogelijkheid om heel veel taken uit te voeren die bij de operatie van een hotel horen. Bijvoorbeeld: het uitvoeren en verzorgen van het ontbijt, het voor bereiden en uit voeren van de check in procedure, de check out procedure en het controleren van kamers nadat de housekeeping heeft schoongemaakt. Ook krijg je, afhankelijk van jouw niveau en kerntaken, de mogelijkheid om mee te werken met het opstellen van offertes voor banqueting aan vragen en het voorbereiden en verzorgen van vergaderingen en andere evenementen

Naar wie zijn wij op zoek?

•Passie voor gastvrijheid •Gestructureerd •Gezellig babbelen met onze gasten •Zelfstandigheid •De ultieme teamplayer •Gevoel voor eigentijdse, maar professionele communicatie •Initiatiefrijk

Wat biedt het bedrijf?

• Fijne en mooie werkomgeving • Hecht en jong team • Begeleiding speciaal op maat gemaakt voor jou • Je kunt slapen in alle hotels van Fine met een leuke korting! • Gratis lunch tijdens een ochtendshift • Kans om je hospitality-skills volledig te ontwikkelen

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Video Link

lees verder