Servicemedewerker

Stichting Kunstmuseum Den Haag Een mooie stageplek bij de informatiebalie van het Kunstmuseum

Bij onze informatiebalie speel je een belangrijke rol in het verwelkomen van bezoekers en het creëren van een aangename museumervaring. Je krijgt te maken met taken als: -Bezoekers ontvangen: Je heet onze bezoekers welkom en helpt hen zich te oriënteren. -Hulpmiddelen aanbieden: Je zorgt ervoor dat bezoekers de benodigde (soms gereserveerde) hulpmiddelen krijgen. -Telefoon behandelen: Je beantwoordt vragen van bezoekers, of verbindt een relatie door naar de juiste afdeling. -Lockers beheren: Je wijst lockers toe aan groepen bezoekers, zoals schoolklassen of studenten, en helpt met openen en leegruimen. -Avondopeningen: Tijdens avondopeningen help je met het uitdelen van programma’s, verwelkom je bezoekers, zorg je voor toezicht en assisteer je met het afnemen van enquêtes. -Agenda bijhouden: Je noteert belangrijke informatie of gebeurtenissen voor je collega’s. -Voorraad beheren: Je controleert de voorraad informatiefolders en educatieve materialen en vult deze aan

Naar wie zijn wij op zoek?

-Klantvriendelijkheid: Je bent vriendelijk, behulpzaam en bereid om bezoekers te ondersteunen. Je hebt een proactieve houding en merkt het op wanneer iemand hulp nodig heeft. -Taalvaardigheden: Het is enorm handig als je een tweede taal beheerst, bijvoorbeeld Engels, omdat we veel internationale bezoekers hebben. -Leergierigheid: Je bent gemotiveerd om het museum goed te leren kennen en zoekt contact met je collega’s. We moedigen je aan om binnen je stage zelfstandig op onderzoek uit te gaan. Je durft te vragen! -Feedback: Je staat open voor feedback en doet je best om verbeterpunten toe te passen. -Uiterlijke verzorging: Je werkt in je eigen kleding en we verwelkomen ieders eigen kledingstijl. Wel is het op deze plek in het museum belangrijk dat je er verzorgd uit ziet. Wij zullen dit verder toelichten tijdens een kennismakingsgesprek.

Wat biedt het bedrijf?

Je wordt bij ons door een fijn en ervaren team met aandacht begeleid. We moedigen je aan deel te nemen aan activiteiten dioe voor alle werknemers georganiseerd worden zoals de KM Academie, rondleidingen, depotbezoek, maar ook seizoensfeesten en borrels. Je werkt in een bijzonder gebouw omringt door (toegepaste) kunst en mode, een ervaring die je altijd bij zal blijven. We bieden je uiteraard een stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Is aanspreekpunt voor bezoekers
  • B1-K1-W1 Ontvangt bezoekers
  • B1-K1-W2 Draagt bij aan een veilige situatie
  • Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
  • B1-K2-W2 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K2-W3 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K2-W4 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K2-W5 In behandeling nemen en registreren van incidenten

lees verder