Business Administration & Control Specialist

Vitae Zorg "Stage Business Administration & Control: Duik in complexe financiële analyses en optimalisatie van bedrijfsprocessen!"

Zoek jij een dynamische stageplek voor jouw Business Administration & Control Specialisatie? Wij bieden een stageplek vol uitdagingen en groeimogelijkheden. Werk samen met ervaren mentoren aan complexe financiële analyses, optimaliseer bedrijfsprocessen en draag bij aan echte projecten. Je krijgt de kans om diepgaande kennis op te doen van bedrijfsvoering, financiële rapportages en risicomanagement. Daarnaast leer je hoe je data kunt inzetten om strategische beslissingen te ondersteunen en bedrijfsprestaties te verbeteren. Ontdek jouw potentieel in een stimulerende omgeving waar jouw input telt en je elke dag nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om betrokken te zijn bij besluitvormingsprocessen en de kans om je netwerk uit te breiden binnen de sector. Klaar om je carrière te lanceren? Solliciteer nu en laat jouw talent schitteren bij ons!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gemotiveerde student met een specialisatie in Business Administration & Control, die gedreven is om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Je hebt een analytische mindset en kunt complexe financiële gegevens vertalen naar bruikbare inzichten. Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn essentieel om jouw bevindingen helder over te brengen aan diverse stakeholders. Je bent nauwkeurig, oplossingsgericht en proactief, met affiniteit voor financiële software en Excel. Basiskennis van ERP-systemen en data-analysetools is een pluspunt. Je kunt goed samenwerken, werkt zelfstandig aan toegewezen taken en neemt initiatief om processen te verbeteren. Wij zoeken een leergierige, analytische en communicatief vaardige student die klaar is om een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team en tegelijkertijd zijn of haar professionele vaardigheden verder wil ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving waar je echt het verschil kunt maken. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door mee te werken aan échte projecten, waaronder financiële analyses, boekhouden en procesoptimalisatie. Begeleid door ervaren professionals ontwikkel je vaardigheden die je klaarstomen voor je carrière. We bieden een fijne werksfeer, een betrokken team dat jouw groei stimuleert, en volop ruimte voor initiatief en creativiteit. Jouw input telt, en je krijgt de kans om je ideeën uit te werken. Met een passende stagevergoeding en persoonlijke begeleiding haal je het maximale uit je stage. Klaar om je talenten te tonen, inclusief in boekhouden? Solliciteer nu en zet de volgende stap in je carrière bij ons!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder