Kok

Vleeschhouwerij Cru Winnaar Gouden Pollepel 2022: Dit is je kans om hier als leerling kok aan de slag te gaan!!

CRU is een vleesrestaurant dat gespecialiseerd is in vlees van het seizoen. De kwaliteit van de keuken en service is hoog. Wij zijn op zoek naar een student die het leuk vindt om een klein team te ondersteunen. In de keuken ga je met twee andere collega's aan de slag om onze gasten een fantastische beleving te geven. Denk hierbij aan: mise en place, klaarzetten service en het bereiden van bijgerechten. Afhankelijk van de ervaring en hoe het een en ander wordt opgepakt, kan er in taken uitgebreid worden. Na deze stage is de leerling in staat: - Allerlei voorbereidende werkzaamheden te verrichten. - Zich een beeld te vormen van hoe een avond in een restaurant van hoog niveau eruit ziet. - Zich een bewust beeld te vormen van wat een bepaalde tijdsdruk met zich meebrengt.

Naar wie zijn wij op zoek?

- gedreven - oog voor detail - doorzettingsvermogen - gezelligheid

Wat biedt het bedrijf?

- collega's die met passie werken - werken in een gezellig team - veel leren over Nederlands vlees - kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder