Marketing & Communication Specialist

Wavevents.nl Start Jouw Marketing Avontuur bij Wavevents: De Perfecte MBO Stageplek!

Word de Superster van Onze Marketing en Communicatie Afdeling! Ben jij een creatieve mastermind die barst van de ideeën? Dan is deze stageplek jouw ultieme kans om te shinen! Bij ons krijg je de kans om klanten enthousiast te maken en hun feedback te verwerken. Je bouwt aan ons netwerk van samenwerkingspartners en schrijft enthousiaste teksten die onze klanten omverblazen. Je duikt in ons CRM-systeem om klantgegevens efficiënt te beheren en zorgt voor SEO-titels die onze online zichtbaarheid boosten. Daarnaast volg je de laatste trends in de industrie en presenteer je deze aan het team. Ook help je bij het genereren van traffic naar onze website. Maak impact met jouw talent! Kortom, je draait volop mee in een supertof marketing- en communicatieteam. Geen dag is hetzelfde, en je leert alle ins en outs van dit spannende vakgebied. Klinkt dit als jouw droomstage? Solliciteer vandaag nog! We kunnen niet wachten om samen met jou geweldige dingen te realiseren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een proactieve houding en zin om te leren? Check. Klaar om tijdens deze stage niet alleen te leren, maar ook je grenzen te verleggen bij onze Marketing en Communicatie afdeling? Dubbelcheck. Jij bent degene die iedereen graag in de buurt heeft, met een klantvriendelijke uitstraling die indruk maakt. En jouw oog voor detail? On point. Als jij jezelf herkent in deze mix van enthousiasme, uitdaging, gezelligheid en precisie, dan is dit jouw kans. Voeg deze stage toe aan je to-do list en laat zien wat je kunt!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Wavevents krijg je als stagiair(e) de kans om jezelf te ontwikkelen tot een ware professional binnen de marketing en communicatie. We bieden jou niet alleen een uitdagende en leerzame stageplek, maar ook een omgeving waar jouw creativiteit tot bloei kan komen en gewaardeerd wordt. Dit is wat wij jou te bieden hebben: - Praktijkervaring: Je draait volledig mee in ons dynamische team en krijgt verantwoordelijkheid vanaf dag één. - Begeleiding en Coaching: Je werkt nauw samen met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen in je ontwikkeling. - Creatieve Vrijheid: We moedigen je aan om je creativiteit te gebruiken en nieuwe ideeën te presenteren die impact maken. - Netwerkmogelijkheden: Bouw waardevolle relaties op met onze klanten en partners. - Skillontwikkeling: Leer hoe je effectieve marketingcampagnes opzet, klantgegevens beheert via ons CRM-systeem, en SEO-strategieën implementeert. En meer!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder