Marketing & Communication Specialist

Wavevents.nl Ultieme Stage Vibes: Join de Feestmakers bij ons Eventbureau!

Zeg, ben jij een digital wizard in social media, een content creator slash editor, met een scherp oog als fotograaf en bovendien een marketing en sales genius? Dan is onze next-level stage bij het coolste evenementenbureau precies wat je zoekt! Je stapt hier niet in zomaar een rol; je wordt de MVP van een dynamisch spel vol afwisseling. Hier krijg je een awesome mix van indoor vibes en outdoor action. Verwacht geen dagelijkse sleur op kantoor – hier werk je schouder aan schouder met ons sales squad aan projecten die knallen. Een inbox die overloopt van verzoeken voor de vetste team- en bedrijfsuitjes door heel Nederland? Jij duikt erin met een mix van tact en creativiteit. Van snelle brainstormsessies tot het craften van flawless offertes en het vastleggen van de magic tijdens team meetings, jij bent erbij. Maar hold up, there's way more. Transformeer in de storyteller voor onze website, breng onze socials tot leven en pak samen met de eventmanagers de lead bij het preppen va

Naar wie zijn wij op zoek?

Glowing vibes en een pro-actieve spirit? Check. Klaar om tijdens deze stage niet alleen te leren maar ook je grenzen te verleggen? Dubbelcheck. Jij bent die gezellige soul die iedereen in de buurt wil hebben, met een klantvriendelijke touch die harten verovert. Plus, jouw oog voor detail? On point. ?? Als jij jezelf ziet in deze mix van enthousiasme, uitdaging, gezelligheid, en precisie, dan is dit jouw moment. Slide deze stage richting jouw to-do list en laat zien wat je in huis hebt!

Wat biedt het bedrijf?

**Picture this: Een bruisend jong team, een stage die barst van de mogelijkheden waar je echt wat opsteekt, én alle ruimte om je skills te upgrade en jezelf naar een hoger level te tillen.** Bij ons is een 'normale' werkdag alles behalve standaard. Stel je voor, je dag start om 12:00 wanneer je samen met het team in onze bus stapt, op weg naar een te gekke locatie ergens in Nederland om daar een event uit de grond te stampen. Na de finale om 18:00, duiken we samen de gezelligheid in en genieten we van een lekker diner – natuurlijk op onze kosten ??. Daarna packen we de boel weer in en cruisen terug naar ons HQ in Den Haag, ready to call it a day om 21:00. En hey, voor die extra uren buiten de klok om, gooien we er een mooie vergoeding tegenaan. Zo sweet dat je die zomerjob wellicht eens overslaat!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder