Marketing & Communication Specialist

Social media expert, content maker/bewerker, fotograaf, sales en marketing topper.. Je bent het allemaal een beetje tijdens deze leuke en afwisselende stage bij ons evenementenbureau! Je krijgt een leuk pakket aan indoor en outdoor taken. Op kantoor werk je nauw samen met onze salesafdeling. Er komen honderden aanvragen per seizoen via de mail bij ons binnen met de vraag of wij een teamuitje of bedrijfsuitje willen organiseren op verschillende plekken in Nederland. Je maakt deel uit van mini brainstormsessies met de klant, stelt offertes op en je maakt aantekeningen tijdens teamvergaderingen. Daarnaast leer je leuke stukjes schrijven voor de website en ben je content schrijver van onze socials. Je zorgt er samen met onze eventmanagers voor dat alles ingepakt is voor de events en je begeleidt een leuke activiteit zoals een creatieve workshop, expeditie Robinson of Levend tafelvoetbal. Ben je op zoek naar een super leuke stage waar je echt wat leert? Meld je snel aan!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent lekker enthousiast en je bent pro-actief. Je bent echt van plan iets te leren tijdens deze stage en je wilt jezelf uitdagen. Je bent gezellig in de omgang en klantvriendelijk. Je bent secuur en let op details :-)

Wat biedt het bedrijf?

Een veelzijdige stageplek waar je veel kan leren Een gezellige stage zowel op kantoor als op locatie Ruimte om je te ontwikkelen Bij ons duurt een werkdag niet altijd van 09:00 - 17:00. Zo kan het voorkomen dat je om 12:00 met onze bus vertrekt naar een leuke locatie ergens in Nederland om een event op te bouwen. Om 18:00 is het event afgelopen en gaan we eerst gezellig met elkaar eten. Uiteraard op onze kosten ;-) Vervolgens laden we de bus weer in en rijden we naar ons kantoor in Den Haag. We zijn om 21:00 terug. In deze situatie betalen we je buiten kantoor uren een leuke vergoeding zodat je die zomerbaan een keer af kan bellen!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder