Sport- en bewegingsleider

Wavevents.nl Ultieme Sport & Move Stage: Boost Je Future!"

Hey sportfanaat, ready om je in het avontuur van je leven te storten? Bij ons is elke dag een game day! Jouw stage wordt één groot speelveld waar jij de kampioen bent van toernooien opzetten, wedstrijdschema's in elkaar draaien, en groepen naar overwinning coachen met supercharged teambuilding activiteiten. Stel je voor: het strand transformeert in jouw speelarena, waar teams strijden om de winst in epic battles van bumperball, levend tafelvoetbal, en beachtennis tot aan adembenemende wateractiviteiten zoals reuze SUP-races. Jij bent de regisseur van deze actie, zorgt dat elke groep de kick-off krijgt die ze nodig hebben bij jouw station, en houdt de score bij terwijl je waakt over een veilige en eerlijke strijd. Samen met onze eventmanagers creëer je een doordacht doordraaischema, zodat elk team de kans krijgt om te strijden voor de overwinning. Bereid je voor om meer dan 80 sportactiviteiten te ontdekken en te leiden naar legendarische teamdagen.

Naar wie zijn wij op zoek?

**"Profiel van de Ideale Sportstagiair(e):** - **Passie voor Sport:** Jouw enthousiasme is aanstekelijk, en je bent altijd klaar om energie en opwinding te brengen in alles wat je doet. - **Initiatiefrijk:** Geen taak is te groot of te klein voor jou. Je springt erin met beide voeten en pakt elke uitdaging met beide handen aan. - **Gedreven tot Succes:** Je hebt een ontembare motivatie om van elk sportevenement een onvergetelijk succes te maken. Zet je game face op en transformeer elk sportevent in een winnende ervaring!"

Wat biedt het bedrijf?

Zoek niet verder voor de stage van je leven! Bij ons krijg je meer dan alleen een plek om te leren; je stapt in een avontuur waar je zelfvertrouwen sky-high schiet doordat je regelmatig uit je comfort-zone stapt — altijd met support en alleen als jij dat wilt! Forget the 9-to-5 routine! Bij ons begint de actie misschien wel om 12:00 uur, wanneer we met onze bus naar een te gekke locatie in Nederland cruisen voor het volgende legendarische event. Na het feest, rond 18:00 uur, duiken we samen de lokale eettent in — natuurlijk op onze kosten. ?? En terwijl we samen terugrijden naar Den Haag, geladen met herinneringen (en materiaal), plan jij al hoe je die extra vergoeding voor overuren gaat besteden. Want ja, voor die avonturen buiten de standaarduren krijg je van ons een mooie bonus! "Ben jij klaar om deze zomer het kantoorbaantje te skippen voor echte actie? Sluit je aan bij ons team voor de stage waar je nog jaren over gaat praten!"

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder