Kok

Golden Tulip Hotel Central

Wil jij: - Werken in een keuken met internationale gerechten? - Werken met moderne apparatuur - Leren van ons uitgebreid en dynamisch team, met ervaring in alle soorten horeca! - Onze gasten in de watten leggen, met verrassend en heerlijk eten! - Een afwisselend leerbedrijf; à la carte lunch en diner, buffetten, catering, ontbijt, bruiloften en feesten. Dan ben je bij Hotel Central aan het juiste adres!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, creatief en je bent leergierig. Je stelt liever een vraag te veel dan één te weinig! Als jij je ambitie meebrengt, zal onze leermeester je de kneepjes van het vak leren.

Wat biedt het bedrijf?

Je mag je ouders en je begeleider van school uitnodigen om tijdens het leerlingendiner in januari te laten zien wat je inmiddels geleerd hebt. Dit diner bereid je van begin tot eind voor (menu/wijnen/inkoop/receptuur etc) met je collega leerlingen uit de bediening. En als ons team aanvulling nodig heeft aan het eind van je leerperiode, ben jij misschien net de juiste persoon op de juiste plaats! Wil je tegen die tijd in aanmerking komen voor een functie op een andere afdeling? Alles is bespreekbaar. Voor alle medewerkers voordelen die uiteraard ook voor leerlingen gelden, kijk je op onze website https://www.hotel-central.nl/nl/vacatures/

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder