Grand Cafe Carras Leerling kok gezocht om ons team aan te vullen!
Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen Afvoeren van afval Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen Verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen/roeren Beoordelen van de kwaliteit (versheid, houdbaarheid e.d.) van te gebruiken producten/ingrediënten Klaarzetten van (hulp)middelen. (Tegelijkertijd) bereiden van gerecht(en) en/of gerechtgedeelten volgens recepturen of specifieke aanwijzingen van de chefkok Uitvoeren tussentijdse kwaliteitscontroles (gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.) en waar nodig uitvoeren van bijstellingen/bijdoseringen. Doorgeef gereed maken van gerechten (opmaken van borden/garneren) Controleren gerechten op voldoen aan presentatie-eisen (vóór het doorgeven) Doorgeven van gerede gerechten Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden ingrediënten en halfproducten Doen van voorstellen voor aanpassing van kaart/menu
Naar wie zijn wij op zoek?
Inzet tonen: is bereid om alles aan te pakken; is niet tevreden met een gemiddelde prestatie stopt pas als het werk klaar is neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk Oog voor detail / Nauwgezet: is grondig, controleert de eigen werkzaamheden is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden werkt volgens vaste procedures, voert de nodige controles uit Stressbestendig: blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk kalm/rustig herstelt snel na tegenslag of teleurstelling blijft ook onder druk doelgericht werken Actief leren: laat zien de eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten te kennen staat open voor feedback, leert van fouten wil zich constant verbeteren en bekwamen
Wat biedt het bedrijf?
Baan in het centrum van een grote stad Flexibiliteit in het rooster Gezellig, hecht en jong team Kans op een vaste baan na de studie
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan