Assistent dienstverlening

Libéma Congrescentrum 1931 Brabanthallen Bij ons is een dag nooit hetzelfde. Houd je van afwisseling, verantwoordelijkheid en werken in teamverband? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Tijdens publiek & vakbeurzen, muziekevenementen en congressen ben je werkzaam aan de frontofficedesk en maak je deel uit van het operationele team. Je schakelt dan met relaties, leveranciers en collega’s en je bent het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Daarnaast ben je werkzaam op kantoor en backoffice voor de administratieve voorbereidingen en afwerkingen van de events. Veel afwisselende werkzaamheden, hierbij kun je denken aan: -Eerste aanspreekpunt van gasten, relaties, leveranciers en collega's; -Verantwoordelijk voor het bijhouden van de evenementenplanning binnen de organisatie; -Het behandelen van inkomende mail en telefoon; -Het bijhouden van diverse webshops; -Administratieve ondersteuning voor je collega's.

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je bent een MBO student met affiniteit met de evenementenbranche; -Je bent gastgericht, resultaatgericht en collegiaal; -Je hebt een professioneel en representatief voorkomen; -Je bent secuur en werkt met evenveel plezier zowel zelfstandig als in een team; -Je bent flexibel, creatief en energiek.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Je komt in een team van zeer enthousiaste collega’s die ertoe bijdragen dat zowel gasten als medewerkers de mooiste tijd binnen Libéma beleven. Daarnaast ontvang je ook een maandelijkse stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

lees verder