Gespecialiseerd kok

Pollevie Leer en groei als stagiair gespecialiseerd kok bij Pollevie – waar groenten de hoofdrol spelen!

Als stagiair gespcialiseerd kok bij Pollevie kun je veel leren! Met een gepassioneerd team werken we aan een onvergetelijke culinaire ervaring voor onze gasten, met een focus op hoogwaardige gerechten waarin groenten centraal staan. Je leert van chef Martin Berkelmans, die klassieke technieken op creatieve wijze combineert met innovatieve, plantaardige bereidingen. Naast de restaurantkeuken krijg je de kans om ervaring op te doen in ons fermentatielab, waar we werken met bijzondere processen zoals koji, tempeh, kombucha, miso, gefermenteerde kruidenpasta’s en nog veel meer. Je werkt vier dagen per week. ‘sMiddags help je met de mise en place en bereid je ingrediënten voor. Tijdens het servies assisteer je bij het opmaken en uitgeven van de gerechten. Uiteraard hoort schoonmaken na afloop er ook bij. Daarnaast denk je mee over nieuwe gerechten en help je bij het bijhouden van bestellingen. Bij Pollevie leer je zowel de klassieke basis als de duurzame toekomst van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor een stageplek bij Pollevie zijn wij op zoek naar iemand die: • Een opleiding Gespecialiseerd Kok niveau 4 volgt, • Een passie heeft voor koken van plantaardige gerechten, • Interesse heeft in innovatieve technieken zoals fermentatie, • Nieuwsgierig is naar trends en ingrediënten, • Doorzettingsvermogen heeft en verantwoordelijkheid neemt

Wat biedt het bedrijf?

Wat we aanbieden • Een passend salaris afhankelijk van ervaring en kennis, • Een goed uitgeruste keuken, • Een gepassioneerd team van collega’s, • Een inspirerende werkomgeving met veel leermogelijkheden, • Goede begeleiding door leermeester.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder