Kok

Restobar ViaVia Restobar Via Via: MEDITERRAANS STREETFOOD RESTAURANT zoekt nieuw talent!

De student gaat op alle afdelingen van de keuken mee draaien maar zal starten op de koude gerechten, delicatessen en patisserie afdeling. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de afwerking van gerechten. Ook wordt je betrokken bij het bereiden van de warme gerechten. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en bereiding van alle gerechten uit jou parti. We gaan je leren om je werkzaamheden te organiseren en je werk te verfijnen. Maar vooral leren om lekker te koken en bezig zijn met smaken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste leerling met een positieve werkhouding en affiniteit voor de mediterrane keuken en passie voor lekker eten. Het leerbedrijf biedt een stageplek waar jij jezelf kan gaan ontwikkelen. We bieden ruimte voor creativiteit en assertiviteit. In een ruime keuken in de Bossche binnenstad gaan we van jou een super goed kok maken!

Wat biedt het bedrijf?

Een leerzame werkomgeving waar alles draait om kwaliteit en creativiteit, wij serveren uit alle landen rondom de middellandse zee de meest heerlijke en verrassende gerechten maar dan street food style. Geen poespas maar pure ingrediƫnten en heerlijke smaken!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder