Meewerkend horeca ondernemer

Zeker weten: in de ongedwongen sfeer van Brasserie de Haven voelt u zich meteen thuis. Een unieke eetgelegenheid, op een prachtige plek aan de oevers van de Kleine Poel, met groots uitzicht op het water, de nabij gelegen eilandjes en de ‘vloot’ van Jachthaven Drijfhuis.
De locatie, de entourage, de service en bediening, onze liefde voor vis en vlees, de kwaliteit van onze gerechten en onze drive om van uw bezoek een beleving te maken; die ingrediënten samen vormen de basis van het succes van Brasserie de Haven. Het restaurant is verdeeld over twee ruimtes, met plaats voor in totaal 250 gasten. Daarnaast hebben we een heerlijk groot en zonnig terras, met uitzicht op de Westeinderplassen. U kunt in onze brasserie terecht voor lunch, diner, borrel en evenementen.

  • locatie
    Aalsmeer
  • dagen pw
    In overleg
  • periode
    1-4-2022 t/m 1-4-2023
  • gewijzigd
    21 maart 2022
  • beschikbaar
    1

Meewerkend horeca ondernemer


Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Opleiding Meewerkend horeca ondernemer

Crebonummer: 25185
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder