Kok

Gelieve zo spoedig mogelijk reageren. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf. Bij ons wordt heel veel zelf gemaakt. Zoals soepen, sauzen, dressings, carpaccio, desserts, gebak e.d. Verder slachten wij zelf ook veel wild. Dit is wat betreft de keuken. Wat de bediening betreft, wij zijn heel gastvrij. Dus gasten goed ontvangen en in de watten leggen. Alert zijn van begin tot einde.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder